Om oss

SAFE ACADEMY


Safes mission är att skapa tryggare individer i ett tryggare samhälle. 

Safe Academy erbjuder företag, organisationer, myndigheter och privatpersoner kvalitativa utbildningar i självförsvar runt om i Sverige.

Utbildningen följer en strikt metodik och är framtagen för att alla ska kunna försvara sig oavsett ålder, styrka eller kondition. Innehållet i utbildningarna sträcker sig från preventiva åtgärder till enkla och effektiva självförsvarstekniker mot alla sorters angrepp, hjälpmedel, övningar och stressträning.

Efter utbildningen ska samtliga deltagare känna sig tryggare, ha lärt sig undvika och ta sig ur dåliga situationer, samt kunna försvara sig mot olika typer av angrepp, även mot en fysiskt starkare person.

Safe Academy erbjuder företag, organisationer, myndigheter och privatpersoner kvalitativa utbildningar i självförsvar runt om i Sverige. Utbildningarna följer en strikt metodik och är framtagna för att alla ska kunna lära sig försvara sig, alla oavsett ålder, styrka eller kondition . Innehållet i utbildningarna sträcker sig från preventiva åtgärder till enkla och effektiva självförsvarstekniker mot alla sorters angrepp, hjälpmedel, övningar och stressträning. Efter en utbildning med Safe ska deltagaren känna sig tryggare, ha lärt sig undvika och ta sig ur dåliga situationer, och kunna försvara sig mot olika angrepp, även mot en fysiskt starkare person.

Vi som grundade Safe Academy drivs av en önskan att göra världen lite bättre och att få människor att må bättre, känna sig tryggare och kunna undvika problem och försvara sig i en hårdare värld. Vi har en blandning av lång erfarenhet från näringslivet, självförsvar, konflikthantering och kampsporter, en kombination som vi är övertygade ger en stor bredd och gör att vi förstår våra kunder och deras behov. Alla utbildare har lång erfarenhet av säkerhet och självförsvar och är handplockade för att kunna genomföra bra utbildningar för alla med olika förutsättningar.


Andreas Leijonhufvud

grundare och verksamhetsansvarig

Andreas har en fascinerande livshistoria. Han växte upp i Brasilien, har fixat drottning Silvias hår, startat och drivit framgångsrika företag och föreläst i många delar av världen.

Andreas är entreprenör och föreläsare inom ämnena självförsvar, ledarskap, företagskultur och teamwork. Genom idrotten har han även hjälpt fotbollslag att lyckas genom att skapa lagkänslan/andan och att arbeta som ett lag. Andreas har också skrivit boken ”Relationer dör om du inget gör”